woensdag, 29 oktober 2014 00:00

Sporthelden gezocht

Het Sportgala Houten komt er weer aan en wel op 2 februari. Nomineer nu jouw favoriete sportheld, vereniging, vrijwilliger, foto of nomineer iemand in een andere categorie.

Sinds 2011 organiseert Sportpunt Houten het Sportgala Houten; een feestelijke avond waarbij sporters, verenigingen en vrijwilligers in Houten geëerd en gewaardeerd worden voor hun bijdrage aan de sport in de gemeente Houten.

Op maandag 2 februari 2015 vindt het Sportgala 2014 plaats in het Theater Aan de Slinger. Tijdens deze avond worden de prijzen uitgereikt aan sporters, die in het jaar 2014 een bijzondere prestatie hebben behaald. We kennen prijzen voor de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Vrijwilliger en Sportfoto. In samenwerking met Onze Lieve Vrouwe Broederschap wordt de Sporttalentprijs uitgereikt. Dit jaar kunnen sportverenigingen in aanmerking komen voor de prijs van Inspirerend Sportinitiatief en zijn we op zoek naar succesvolle en geslaagde projecten of activiteiten. Daarnaast stelt Rotary Castellum een stimuleringsprijs beschikbaar voor initiatieven op het gebied van Special Sports.

Vanaf 1 oktober 2014 is het mogelijk om sporters, vrijwilligers, foto’s en sportinitiatieven aan te melden via de website. Voor meer informatie kunt u binnenkort kijken bij “Nomineren”.

Het Sportgala wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van bedrijven. Er zijn verschillende sponsorpakketten beschikbaar en er zijn veel mogelijkheden bespreekbaar. Meer informatie vindt u ook op deze website, maar uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Annemarie van Deelen.

Media