zondag, 15 februari 2015 11:20

Buurtsupporters gezocht voor opschoondag

U vindt het belangrijk dat uw woonomgeving er netjes uitziet. Daarom nodigen wij u uit om mee te helpen op de Landelijke Opschoondag. De Landelijke Opschoondag staat gepland op zaterdag 28 maart 2015.

Buurtsupporter

Als buurtsupporter organiseert uw eigen opschoonparty in uw eigen buurt. U vraagt een uw buren of bekenden om bij uw actie aan te sluiten. U bent aanspreekpunt voor deze opschoonactie. Ook bepaalt u zelf de startplaats en het tijdstip van uw schoonmaakactie.

Aanmelden

Wilt u op 28 maart een actie in uw buurt organiseren, meld u dan aan als buurtsupporter van schoon via www.houten.nl/houtenschoon of stuur een mailtje aan ondergetekende. Alle schoonmaakacties faciliteren we en alle acties worden op de site van de gemeente Houten vermeld via www.houten.nl/houtenschoon. Daarom verneem ik zo snel mogelijk uw plannen; hoe laat en waar u wilt verzamelen, en voor hoeveel personen u materiaal wilt ontvangen. U mag natuurlijk ook een ander moment inplannen als dat beter in uw agenda past.

Informatie

Doet u mee als buurtsupporter? Dan nodigen wij u alvast uit voor een informatiebijeenkomst waar u verdere toelichting krijgt over deze Opschoondag.

Om u te informeren over uw rol, nodigen wij u uit op donderdag 26 februari van 15.30 uur – 16.30 uur. Ook kunt u dan kennis maken met uw collega buurtsupporters om ideeën uit te wisselen. Deze bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis in zaal 0.49.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact met Margriet Krul opnemen via telefoonnummer (030) – 63 92 611 of 63 92 756. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..