vrijdag, 20 februari 2015 10:26

Huisdier zoekt oppas via Stichting OOPOEH

Sinds een paar jaar bestaat de stichting OOPOEH. Dit staat voor opa’s en oma’s passen op een huisdier. Met als doel: oudere mensen de gelegenheid te geven een dier te verzorgen, zonder er zelf een te bezitten.

Het lijkt nog ver weg, maar u bent misschien al weer bezig met uw vakantie voor te bereiden. Maar wanneer u een huisdier heeft komt gelijk de vraag: wat doen we met onze viervoeter of vogel? Een oppas hoeft niet alleen voor in een vakantie te zijn, maar het kan ook structureel iedere week zijn. Stichting OOPOEH is opgezet om huisdier en oppas bij elkaar te brengen.
Als OOPOEH heeft u zelf niet de verantwoording en de kosten voor het huisdier, maar wel het plezier om er af en toe voor te zorgen. Het kost u niets. De baas zorgt voor het voer en eventuele kosten. U geeft de aandacht, die de baas op dat moment zelf niet kan geven. U kunt ook aangeven op wat voor dier u wilt passen Dit kan echt van alles zijn, van hond, groot of klein tot vis of cavia.
Bent u dierenliefhebber en wilt u af en toe de zorg van een huisdier hebben dan kunt u zich opgeven via www.OOPOEH.nl of via: 020-7853745.

Media