zondag, 15 maart 2015 15:11

Houtense Ondernemersdag – nomineer nu een bedrijf!

Donderdag 15 oktober 2015 is er weer een Houtense Ondernemersdag. Dit keer is het thema Innoveren en inspireren: de economische toekomst van Houten 2025. Ondernemers én inwoners van Houten kunnen vanaf vandaag een bedrijf nomineren voor Houtens Ondernemerstalent of Houtense Onderneming van het Jaar.

Burgemeester Wouter de Jong is voorzitter van de jurycommissie. Hij verheugt zich op de verkiezingen. “Houten is rijk aan initiatiefrijke ondernemers. Ondernemer van het jaar word je dus niet zomaar! Als burgemeester en voorzitter van de jury verheug ik me erop uw bedrijf beter te leren kennen tijdens het jurybezoek aan de kandidaten."

Ook Bas van der Velde, partner bij Rijnconsult, Houtense Onderneming van het Jaar 2013, heeft gemerkt dat de prijs een meerwaarde voor het bedrijf heeft. “Toen wij ons ruim tien jaar geleden in Houten vestigden, namen we ons voor onze maatschappelijke betrokkenheid te beperken tot de lokale Houtense gemeenschap. De prijs laat zien dat Houten dit heeft herkend en erkend. De impact op de (trots van alle) collega's was erg groot! Dit sorteerde een direct effect naar onze klanten.”

Doel

Het doel van deze tweejaarlijkse prijzen is om ondernemerschap in Houten te belonen. Voor het Houtense Ondernemerstalent is de organisatie op zoek naar ondernemers die nog geen drie jaar actief zijn. Voor de Houtense Onderneming van het Jaar komen bedrijven die langer dan vijf jaar bestaan in aanmerking.

Nomineer een bedrijf

Kent u een onderneming of ondernemer die in aanmerking komt voor één van deze prijzen? Bent u zelf ondernemer of vindt u dat het bedrijf waar u werkt in aanmerking voor de prijs moet komen? Nomineer dan zo snel mogelijk uw keuze. Nomineren kan tot 1 mei 2015 via www.hodhouten.nl.

Initiatief

De Houtense ondernemersprijzen zijn een initiatief van de Houtense Ondernemersdag, georganiseerd door ondernemersverenigingen IKH, OKK, ZZP Houten, gemeente Houten en Rabobank Kromme Rijnstreek. Houtens, school voor vmbo en mavo, stelt de locatie beschikbaar. Meer informatie vindt u op www.hodhouten.nl