donderdag, 26 maart 2015 10:20

Fashionshow in het Rond op zondag 29 maart

Op 29 maart a.s. zal winkelcentrum Het Rond volledig in het teken staan van fashion. Op deze eerste koopzondag zullen modewinkels uit het winkelcentrum in verschillende straten de nieuwste mode presenteren. Totaal zullen er drie modeshows plaatsvinden met modellen afkomstig uit Houten. 

Om 13.00 uur vindt de eerste show plaats in 't Wed, om 14.00 uur in de Spoorhaag en om 15.00 uur in de Stellingmolen. Onder de deelnemende modellen wordt bovendien een fotoshoot verloot, verzorgd door Foto van Ekdom Bijzondere fotos. Welk model deze fotoshoot wint, wordt door de Facebookfans van Het Rond bepaald. Vanaf 29 maart staan de foto’s op de Facebookpagina van Het Rond. Bekijk de foto’s, like het beste Houtense model en win misschien zelf een complete kappersbeurt van AMI kappers!
Facebookfans kunnen nog meer winnen, want het Rond organiseert ook een Pop Up Challenge. In de passage staan tot en met 29 maart paspoppen tentoongesteld in de winkelruimte naast ICI Paris. Raad welke paspop van welke winkel is en win een van de Het Rond cadeaubonnen.
Kom langs in het winkelcentrum om mee te doen aan deze acties! Voor meer informatie, ga naar www.hetrond.nl.