vrijdag, 08 mei 2015 11:13

Verzoek om brei- en haakmateriaal

Markant verzoek: ‘Wij willen brei- en haakmateriaal!’ Dat is hét grote verzoek van de nieuwe brei-en haakclub in Centrum Markant.

Vanaf maandag 11 mei start ‘van Houten&co’ een nieuwe brei- en haakclub i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds. Er zullen verschillende mooie producten gemaakt worden, waaronder knuffels. Om deze knuffels met hartelust te maken is er behoefte aan een aantal materialen. Er wordt gezocht naar glazen veiligheidsogen en veiligheidsneusjes in allerlei soorten, kleuren en maten. Ook zijn maasnaalden, met en zonder punt, en haaknaalden nummer 3 van harte welkom. Een knuffel is niet compleet zonder vulling, dus mocht u nog lichte of donkere vulling overhebben, de brei-en haakclub houdt zich aanbevolen. U kunt uw bijdrage afgeven bij Centrum Markant, Het Kant 199 in Houten. U maakt er andere mensen heel blij mee!

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel of mail dan naar Jan Bloemkolk in Centrum Markant op (030) 700 15 15 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook onze website geeft meer informatie: www.vanhoutenenco.nl