zaterdag, 06 juni 2015 19:11

WK Adoptiekids op De Kruisboog

WK Adoptiekids op De Kruisboog Foto: Hans Geerlings

Houten - 6 juni 2015. Al weer voor de zesde keer is het WK Adoptiekids georganiseerd. Elk jaar zijn er ook weer meer deelnemers die zich aanmelden voor dit fantastisch toernooi.

De deelnemers van 5 t/m 16 jaar, worden per leeftijdscategorie in een team van het land van herkomst geplaatst, en die landenteams strijden weer tegen elkaar, net als op een echt WK. Uiteraard doen zowel jongens als meisjes mee aan dit toernooi, en dat zijn zowel voetballers als niet-voetballers. Natuurlijk levert zo’n toernooi ook hechte vriendschappen op, en het blijft een ervaring die de deelnemers altijd zullen bijblijven.
Het ontmoeten van leeftijdsgenoten met een zelfde achtergrond is en blijft een belangrijk aspect van dit toernooi. De wedstrijden werden gespeeld op de velden van FC Delta Sports ’95 op sportpark De Kruisboog op een prachtige zonnige dag, en dat zorgde ervoor dat het voor de adoptieouders ook een aangenaam toeven was. Natuurlijk gaven de ouders vanaf de zijlijn alle benodigde tips en aanwijzingen aan de spelers.
Foto’s: Hans Geerlings

(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids01.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids02.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids03.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids04.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids05.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids06.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids07.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids08.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids09.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids10.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids11.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids12.jpg(c) Hans Geerlings_WK Adoptiekids13.jpg