zaterdag, 20 juni 2015 17:49

1e NK Bubbel Voetbal in Houten gespeeld

1e NK Bubbel Voetbal in Houten gespeeld Foto: Hans Geerlings

Houten - 20 juni 2015. Voor het eerste keer vond het Nederlands Kampioenschap NL Bubbel Voetbal plaats! Het officieuze NK Bubbel Voetbal werd georganiseerd op de voetbalvelden van S.V. Houten.

Het was een geweldige dag met zowel mannelijke als vrouwelijke deelnemers uit het hele land die allemaal kwamen strijden om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen NL Bubbel Voetbal. Bubbel Voetbal is relatief nieuw in Nederland en kan door mannen, vrouwen en kinderen vanaf 5 jaar gespeeld worden, en wordt steeds populairder.
Bij het bubbelvoetbal zit je verpakt in een grote bubbel en probeer je zoveel mogelijk mensen omver te beuken om te kunnen scoren. Deelnemers spelen dan minimaal vier wedstrijden bubbelvoetbal in ploegen van 4 tegen 4. Voor het publiek is het dan ook altijd een zeer aantrekkelijk schouwspel.
Foto’s: Hans Geerlings

(c) Hans Geerlings_Bubbel Voetbal01.jpg(c) Hans Geerlings_Bubbel Voetbal02.jpg(c) Hans Geerlings_Bubbel Voetbal03.jpg(c) Hans Geerlings_Bubbel Voetbal04.jpg(c) Hans Geerlings_Bubbel Voetbal05.jpg(c) Hans Geerlings_Bubbel Voetbal06.jpg(c) Hans Geerlings_Bubbel Voetbal07.jpg(c) Hans Geerlings_Bubbel Voetbal08.jpg(c) Hans Geerlings_Bubbel Voetbal09.jpg