vrijdag, 17 juli 2015 14:05

Holland Open Wheelchair Tennis van start

Holland Open Wheelchair Tennis van start Foto: Hans Geerlings

Houten - 17 juli 2015. Op de buitenvelden van Racket Centrum Houten aan de Pelmolen 7 is vandaag het Holland Open Wheelchair Tennis van start gegaan.

Spelers uit Egypte, Thailand, Marokko en uit diverse landen in Europa komen bijeen om te strijden voor de hoofdprijzen van een van de zes categorieën. Een groot aantal Nederlandse topspelers en oud-Olympisch sporters zullen deelnemen.
De komende dagen kan iedereen nog het toernooi bezoeken, want de halve finales worden op zaterdagmiddag 18 juli gespeeld, en de grote finales op zondagochtend 19 juli vanaf 10.30 uur. De wedstrijden zijn voor het publiek gratis toegankelijk, en uiteraard is het hele complex ook rolstoelvriendelijk.
Ook is het Grandcafé geopend voor verschillende versnaperingen, en van daaruit is er ook uitstekend zicht op de maincourts van het toernooi.
Foto’s: Hans Geerlings  

Rolstoeltennis01b.jpgRolstoeltennis02b.jpgRolstoeltennis03b.jpgRolstoeltennis04b.jpgRolstoeltennis05b.jpgRolstoeltennis06b.jpgRolstoeltennis07b.jpgRolstoeltennis08b.jpgRolstoeltennis09b.jpgRolstoeltennis10b.jpgRolstoeltennis11b.jpgRolstoeltennis12b.jpg