donderdag, 27 augustus 2015 08:43

Week van het Hospice vanaf 26 september

Week van heet Hospice Joris Linssen Week van heet Hospice Joris Linssen Kick Spaargaren

Van zaterdag 26 september tot en met maandag 5 oktober is het eerste lustrum van de ‘Week van het Hospice’. Een week vol activiteiten om geld in te zamelen ter ondersteuning van Hospice Kromme Rijnstreek Houten.

Een hospice biedt mensen die hun laatste levensfase niet thuis kunnen of willen doorbrengen een plaats om in alle rust te verblijven en afscheid van het leven te nemen. Zij vinden, samen met hun familie, in het hospice de steun en verzorging die ze in deze periode zo hard nodig hebben. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in het functioneren van het hospice. Zonder hen zou een dergelijke voorziening niet mogelijk zijn. Slechts een deel van de kosten van het hospice worden vergoed door de zorgverzekeraars. Het hospice is daarom voor een groot deel afhankelijk van giften en donaties. Door deel te nemen aan de activiteiten van de week van het hospice, daagt u bij aan het voorbestaan van het hospice. Alle inkomsten komen ten goede van het hospice. De prijzen worden verzorgd door de bedrijven die het hospice een warm hard toedragen. Kijk daarom zeker eens op de sponsorpagina.

Sinds de eerste editie van de ‘Week van het Hospice’ groeit de opbrengst. In 2014 bedroeg deze €21.650. Voor 2015 proberen we met uw deelname deze opbrengst te overtreffen.

In deze Week van het Hospice 2015 vinden de volgende activiteiten plaats:
26 september fietstoertocht en skatetochten
26 september snuffelfair in College de Heemlanden
29 september film in de Slinger (Voor de stilte van regisseur Richard Dols)
30 september korenfestival (Opstandingskerk, Het Kant, Houten)
Voor de slotavond op 5 oktober in Theater de Slinger is er een bijzondere act: Joris Linssen met zijn groep Caramba. Voor het optreden krijgen zij versterking van Djem van Dijk. Mogelijk kent u haar van haar optreden op het Eurovisie Songfestival of van The Voice of Holland.
Meer informatie: www.weekvanhethospice.nl