dinsdag, 29 september 2015 19:20

Jumbo kerstactie 2015 - doet u mee?

Ook dit jaar gaat Jumbo weer zorgen voor een kerstpakketten met heuse kerstmaaltijden voor alle cliënten van de voedselbank. Vanaf vrijdag 2 oktober kunt u weer coupons kopen bij de Jumbo.

Het is de tweede keer dat Jumbo deze actie houdt, vorig jaar was deze actie een groot succes. Het doel van de actie is zorgen dat de cliënten hun zorgen heel even een beetje kunnen vergeten.’

Elke twee gedoneerde gerechten vult Jumbo aan met een derde gerecht. Jumbo bestelt de benodigde producten en zorgt voor het transport van alle producten naar diverse plekken door heel Nederland. De voedselpakketten voor de cliënten van de voedselbanken worden via de distributiecentra over de lokale voedselbanken verspreid.

De actie is een samenwerking tussen Jumbo Supermarkten en diverse maatschappelijke organisaties (waaronder Voedselbanken Nederland, Het Leger des Heils, Nationaal Ouderenfonds en Nationale Vereniging de Zonnebloem). Cliënten van de voedselbanken krijgen een kerstpakket met daarin alles voor een kerstdiner. Voor cliënten van de andere organisaties worden kerstdiners aangeleverd die zij gezamenlijk nuttigen.

Komt u nooit in de Jumbo? U kunt ook online een maaltijd doneren via de website van de Jumbo.

We hopen dat u weer meedoet!