donderdag, 08 oktober 2015 20:28

Sportgala zoekt sporthelden!

Op maandag 1 februari 2016 vindt de 5e editie van het Sportgala Houten plaats in Theater Aan De Slinger en georganiseerd door het Sportpunt Houten. Daarvoor is het Sportgala op zoek naar diverse sporthelden in de uiteenlopende sportcategorieën. Kent u sportkandidaten, dan kunt u deze tot 14 december 2015 aanmelden voor het Sportgala Houten 2015.

Het Sportgala Houten is niet meer opzoek naar de Sportman en Sportvrouw van het jaar, deze categorie is namelijk samengevoegd tot Sporter van het jaar 2015. Naast de Sporter worden er ook prijzen uitgereikt in de categorieën:  Sporttalent (mogelijk gemaakt door Onze Lieve Vrouwe Broederschap), Sportploeg, Sportvrijwilliger, Sportfoto en Inspirerend Sportinitiatief. Daarnaast kunnen organisaties een stimuleringsprijs winnen voor een initiatief op het gebied van Special Sports.

Vanaf 1 oktober tot 14 december kunnen kandidaten aangedragen worden voor de titels. Na de sluitingsdatum kiest een jury vanuit alle aanmeldingen drie nominaties per categorie. De jury is samengesteld door mensen vanuit onder andere de politiek, welzijn en sport. Dit jaar wil het Sportgala de jury uitbreiden met een inwoner vanuit Houten,die de sport een warm hart toedraagt en het leuk vindt om zitting te nemen in de jury. De jury komt driemaal bijeen voor het Sportgala en heeft de belangrijke taak om zowel de nominaties als de winnaars te bepalen. Geïnteresseerde kunnen zich aanmelden bij Annemarie van Deelen.  
Wilt u kandidaten aandragen voor de diverse sportprijzen ga dan naar de website van het Sportgala Houten. Daar vindt u de aanmeldcriteria en het aanmeldformulier. Heeft u overige vragen over het Sportgala Houten of wilt u het Sportgala Houten sponsoren? Neem dan contact op met Annemarie van Deelen.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .">