donderdag, 01 oktober 2015 10:23

Duurzame Huizen Route in Houten

Dit jaar doet de gemeente Houten actief mee mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. Die is op zaterdag 7 en 14 november. Huiseigenaren in heel Nederland stellen op een van deze dagen hun huis open en informeren bezoekers hoe zij hun huis hebben verduurzaamd.

Iedereen heeft daarbij zijn of haar eigen invalshoek. De één vindt vooral energiebesparing of comfort belangrijk. De ander is bewust bezig met het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Ook in de gemeente Houten stellen inwoners hun huis open om met hun kennis en ervaringen anderen op weg te helpen.

Het is nog mogelijk om met uw eigen woning, school, bedrijf of instelling mee te doen aan de duurzame huizenroute dit jaar. Heeft u of kent u een duurzame locatie en vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Goed geïsoleerde huizen, zonnepanelen, zuinige HR-ketels, gebruik van natuurlijke materialen: elke ervaring is welkom.
Dat kan via www.duurzamehuizenroute.nl Openstellen van uw woning is mogelijk op 7 of 14 november in de ochtend, de middag of de hele dag. Op www.duurzamehuizenroute.nl/plaatsen/houten vindt u meer informatie over deelnemende woningen in onze gemeente.