zondag, 18 oktober 2015 13:19

Lancering Vrijwilligers Academie Houten

'van Houten&co' heeft het initiatief genomen tot het opzetten van de Vrijwilligers Academie Houten. De inzet van vrijwilligers in Houten groeit en is van groot belang voor de Houtense samenleving. Het is belangrijk om vrijwilligers goed toe te rusten op hun taak. In de Vrijwilligers Academie Houten kan iedereen zich oriënteren op vrijwilligerswerk, vaardigheden ontwikkelen en kennis verdiepen.

Vrijwilligers, organisaties en mantelzorgers worden van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met de Vrijwilligers Academie Houten. Vrijwilligers Academie Houten is er voor iedereen die zich vrijwillig inzet, voor mantelzorgers en voor vrijwilligersorganisaties. Zeker nu er in onze huidige samenleving zoveel van vrijwilligers en mantelzorgers gevraagd wordt, is de mogelijkheid tot ontwikkeling en uitwisseling erg belangrijk. Door het delen van kennis en het bevorderen van vaardigheden beoogt de Vrijwilligers Academie Houten de competenties van vrijwilligers te versterken en hen toe te rusten voor hun taak.

Vanaf maandag 9 november gaat de Vrijwilligers Academie Houten van start. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt. Meer informatie is te vinden in de folder van de Vrijwilligers Academie Houten die is af te halen is bij alle locaties van 'van Houten&co', Het Gemeentehuis en de Bibliotheek Lek&IJssel. Aanmelden kan via het aanmeldformulier in de folder of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

'van Houten&co', Vrijwilligers Academie Houten, Hollandsspoor 37, tel. 030 - 7001 500.