zondag, 13 december 2015 09:07

Adopteer een kerstboom van Fort Werk aan de Korte Uitweg

Zin om het huis te versieren met een echte kerstboom? Koop dan een adoptiekerstboom bij Fort Werk aan de Korte Uitweg.

Vanaf woensdag 9 december zijn ze te koop. Een adoptiekerstboom is een kerstboom met een kluit die na de feestdagen weer terug gaat naar de kwekerij. De bomen krijgen een label zodat het volgende jaar dezelfde boom weer geadopteerd kan worden.

De prijzen liggen tussen de 12,50 en 20 euro. Na de feestdagen kunt u de bomen weer terug brengen. Volgend jaar kunt u kijken of u deze kerstboom of een andere kiest.

Wilt u liever een boom voor eenmalig gebruik? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een kerstboom zonder kluit. Deze zijn te koop vanaf 12,50 euro.

Wilt u zeker zijn van een kerstboom? Reserveer dan een kerstboom op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘kerstboom reserveren’ met uw naam en adresgegevens. U kunt de boom tot 19 december 2015 ophalen.

 

Dit bericht is overgenomen van "Schalkwijkse en Tull en 't Waalse berichten". Op deze nieuwsbrief kun je je abonneren door een het sturen van eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..