zondag, 21 februari 2016 17:24

Nieuwe contacten opgedaan op Proeftuin Houten 5 maart? Keep in touch met Only Once!

Wil jij na afloop van Proeftuin Houten weten wie er allemaal waren en hoe je deze andere Houtenaren kunt bereiken? Om initiatieven te verbinden of verder te praten over een goed idee? Registreer je dan tijdens het evenement op het Only Once Platform.

Only Once is een digitale kluis waarin je veilig je persoons- en bedrijfsgegevens en belangrijkste documenten kunt opbergen. Ook kun je er snel en gemakkelijk gegevens uitwisselen met vrienden, familie, collega’s, de garage, de tandarts, zorginstellingen of de gemeente. En dus ook met mensen die je tijdens Proeftuin Houten hebt ontmoet. De gegevens zijn actueel en betrouwbaar.

Toegang tot gegevens

Houtenaar Roel Peels bedacht dit platform, waarbij je altijd de baas blijft over je gegevens en zelf bepaalt wie die mag inzien. Je kunt de toegang tot je gegevens weer stoppen wanneer jij dat wilt.

Het Only Once platform (www.onlyonce.com) is ideaal om bijvoorbeeld moeiteloos de ledenadministratie van je sportclub, vrijwilligersorganisatie of buurtinitiatief up-to-date te houden. Je weet op elk moment wie er wel en niet meedoen met jouw club of initiatief.