zaterdag, 17 december 2016 15:35

Rotary Santa Run Houten

Rotary Santa Run Houten Foto: Hans Geerlings

De Rotary Santa Run is een prachtig evenement waarbij ongeveer vijfhonderd deelnemers, jong en oud, verkleed als kerstman een parcours liepen van ongeveer 3,3 Km. De route ging door verschillende wijken en het centrum van Houten, een echte ‘funloop’.

Door mee te lopen in de Santa Run Houten droeg een ieder eraan bij dat zo veel mogelijk kinderen in Houten kunnen sporten. De Rotary Santa Run is een prachtig evenement waarbij honderden deelnemers, jong en oud, verkleed als kerstman het kerstgevoel omarmen, een geweldige middag hebben met sport- en schoolvrienden, familie, collega’s en het goede doel konden steunen. De Rotary Santa Run was een prachtig evenement waarbij honderden deelnemers, jong en oud, verkleed als kerstman een rondje Houten deden.
 Alle kinderen moeten kunnen sporten! Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.  Een deel van deze opbrengst komt ook ten goede aan de Nierstichting. Zij ontwikkelen hiermee een draagbare kunstnier, zodat kinderen thuis kunnen dialyseren in plaats van in het ziekenhuis.
 De presentatie van de Santa Run Houten 2016 was in handen van Eddie Heerings en de muzikale omlijsting werd verzorgd door DJ Patrick. In de tentjes op Het Rond waren er volop Syrische hapjes te koop en warme drankjes verkrijgbaar, waarvan de opbrengst natuurlijk ook voor het goede doel bestemd was. Foto’s: Hans Geerlings

Santa Run01.jpgSanta Run02.jpgSanta Run03.jpgSanta Run04.jpgSanta Run05.jpgSanta Run06.jpgSanta Run07.jpgSanta Run08.jpgSanta Run09.jpgSanta Run10.jpgSanta Run11.jpgSanta Run12.jpgSanta Run13.jpgSanta Run14.jpgSanta Run15.jpgSanta Run16.jpgSanta Run17.jpg