vrijdag, 20 april 2018 14:38

Oma To is de allerleuktste oma

NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom is onlangs een zoektocht gestart naar de allerleukste oma van Nederland. Kleinkinderen konden hun oma aanmelden via de website van Ekdom in de Ochtend en uit alle aanmeldingen zijn de vijf leukste oma’s gekozen. De vijf genomineerde oma’s werden afgelopen week één voor één verrast met een feestelijk bezoek van NPO Radio 2-dj Frank van ’t Hof.

 Meer over de genomineerde oma’s van 2018 is hier te bekijken.

Op vrijdag 20 april reikte Gerard Ekdom tijdens het NPO Radio 2-programma Ekdom in de Ochtend de Granny Award 2018 uit aan Oma To uit Houten! Daarmee is Oma To nu officieel de leukste oma van Nederland! Zij neemt de prijs voor leukste oma van Nederland over van Oma Nel, die vorig jaar nog met de prijs naar huis ging. Bekijk hier het filmpje van de uitslag.

Over Oma To

Bij de nominatie wist ze heel wat harten te veroveren. Haar kleinzoon Tim had haar aangemeld, omdat ze altijd voor hem klaar staat en altijd in is voor een geintje. Je kunt dus goed lachen met Oma To. Ook is ze niet vies van een feestje, want ze ging gewoon mee naar de Gay Pride. Kijk hier naar de nominatie van Oma To.