maandag, 04 maart 2013 10:51

Sportcomplex Meerpaal in gebruik

Ondertekening huurcontract en symbolische sleuteloverdracht

Op vrijdag 1 maart om 9.30 uur is het sportcomplex Meerpaal officieel overgedragen aan de stichting ‘Een leven bewegen’. Na de ondertekening van het huurcontract draagt  wethouder Herman Geerdes symbolisch de sleutel van het sportcomplex over aan voorzitter Jaap Wijnker van de Stichting ‘Een leven bewegen’.


Sinds 2011 wordt gewerkt aan de uitvoering van de Gebiedsvisie Sport en werklandschap Meerpaal. Nu de multifunctionele accommodatie (MFA) gebruiksklaar is, draagt de gemeente het sportcomplex over aan de stichting ‘Een leven bewegen’. De stichting gaat zorgen voor het dagelijks onderhoud en beheer van het complex. De gebruikers van het complex zijn de honk-softbalvereniging Houten Dragons, Handbalvereniging Houten en de Houtense Hockeyvereniging. Met de stichting ‘een leven bewegen’ was eerder een tijdelijke huurovereenkomst afgesloten zodat de hockey al gebruik kon maken van de accommodatie. Zodra alle sportverenigingen zijn gehuisvest op het complex, organiseren de verenigingen zelf een officieel openingsmoment. Vandaag is gestart met de aanleg van de honk- softbalvelden.  

Aan tafel zitten links wethouder Herman Geerdes en rechts voorzitter 'Een leven bewegen' Jaap Wijnker. Zij ondertekenen het contract.Jaap Wijnker overhandigt een symbolische sleutel aan de voorzitters van de hockey, honk- en softbal en handbalDe nieuwe sportaccommodatie De Meerpaal aan de binnenzijde.

Read more https://www.houten.nl/nieuws/artikel/1652/