woensdag, 20 maart 2013 08:43

Gemeente Houten onderzoekt de toekomst van de fruitsector

Enquête voor fruittelers

Deze week ontvangen alle fruittelers in Houten een enquête over hun bedrijfsvoering. De gemeente Houten heeft het initiatief genomen om een onderzoek te starten naar de wensen en behoeftes binnen de fruitsector in Houten.

Met de enquête wil de gemeente Houten onder meer de huidige situatie, knelpunten en toekomstige ontwikkelingen van de sector in kaart brengen. Hiermee hoopt de gemeente te komen tot een gezamenlijk gedragen (toekomst)beeld van de sector en de daarvoor benodigde randvoorwaarden. In januari heeft er een informatieavond plaatsgevonden, waarbij een groot deel van de fruittelers is ingelicht over het onderzoek, informatie is gegeven over diverse beleidsthema’s en veel ruimte was voor het stellen van vragen aan de gemeente. De fruitteelt is een belangrijke sector voor de gemeente Houten. Het college vindt het belangrijk dat de wensen en ambities van fruitteeltbedrijven zo goed mogelijk passen in het gemeentelijk beleid. Dit is voor fruittelers noodzakelijk voor een goede, en toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Nog geen vragenlijst ontvangen?

Fruittelers die nog geen vragenlijst hebben ontvangen, kunnen deze alsnog krijgen door contact op te nemen met Jordi de Ridder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030 63 92 611. Ook kleinere of hobbymatige fruittelers die niet bij ons bekend zijn verzoeken wij om de vragenlijst op te vragen en in te vullen. Wij stellen het erg op prijs dat de fruitsector actief participeert in het onderzoek en hopen uiterlijk 5 april alle ingevulde vragenlijst retour te hebben ontvangen.

Read more https://www.houten.nl/nieuws/artikel/1661/