vrijdag, 13 maart 2020 18:51

Corona-virus - Aan de Slinger neemt maatregelen

Naar aanleiding van de op donderdag 12 maart aangescherpte richtlijnen vanuit de overheid rondom het Corona-virus, heeft Aan de Slinger maatregelen moeten treffen. Voorstellingen, films en activiteiten in de periode donderdag 12 tot en met dinsdag 31 maart zijn afgelast. Voor de meeste activiteiten wordt allereerst gekeken naar de mogelijkheid ze naar een latere datum te verplaatsen.

Bezoekers die kaarten hebben voor de betreffende activiteiten, zijn per e-mail op de hoogte gesteld. Wie anoniem kaarten heeft gekocht, dus aan de Theaterkassa of bij de voorverkoopadressen, kan contact opnemen met het kantoor van Aan de Slinger via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030 - 63 51 024.

Het theatergebouw blijft overdag en ’s avonds geopend voor de reguliere (veelal individuele) muzieklessen. Ook zijn bezoekers van harte welkom voor het flexwerken in de theaterfoyer, op werkdagen van 09.00 tot 16.30 uur. Bezoekers dienen zich hierbij te houden aan de richtlijnen van het RIVM die aangeven bij welke (milde) klachten met thuis dient te blijven.

Op www.aandeslinger.nl is de actuele informatie te volgen.