zondag, 17 oktober 2021 20:16

Lichtkunstfestival VONK druk bezocht

De VONK is overgeslagen! Op vrijdag 15 oktober is met een bijzondere openingsshow de eerste editie van lichtkunstfestival VONK begonnen. Tot en met 23 oktober exposeren licht- en videokunstenaars met hun werken op het monumentale Fort bij ‘t Hemeltje in Houten.

Voor het evenement zijn nog voldoende tickets verkrijgbaar. VONK is een initiatief van Aan de Slinger.
VONK is op de eerste dag officieel geopend door wethouder cultuur Jan Overweg en de programmeur van het lichtkunstfestival, Lotte Zuijdwijk. Aansluitend gaven alumni van de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht) het startsein met een audiovisuele live performance, waarna de kunstroute voor het publiek geopend werd. 

VONK Festival vindt dagelijks plaats van 15 tot en met 23 oktober 2021 op Houtens cultureel erfgoed Fort bij ‘t Hemeltje en is voor alle leeftijden. Tickets zijn verkrijgbaar in tijdslots die starten tussen 18.00 en 23.00 uur via www.vonkfestival.nl.

Vanwege het zijn van een evenement met een zogenoemde doorstroomlocatie, is een coronatoegangsbewijs bij VONK niet nodig. Het evenement is ruim opgezet en laat bezoekers per tijdslot naar binnen, zodat er altijd voldoende afstand te waarborgen is.

 vonk2

 vonk3

vonk4