dinsdag, 23 april 2013 12:53

Sociaal Loket Houten: voor al uw vragen over wonen, zorg, welzijn, werk en inkomen

Met uw vragen en aanvragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, werk en inkomen kunt u vanaf 1 mei 2013 terecht bij Sociaal Loket Houten. Het loket is gevestigd aan Het Kant 3. Sociaal Loket Houten is een samenvoeging van het Wmo-loket VIA Houten en de Wmo-medewerkers van de gemeente.

Ook consulenten van MEE zullen dagelijks in het loket werkzaam zijn. Verder vormt Sociaal Loket Houten voor inwoners de lokale toegang tot de regionale sociale dienst. Vanaf eind mei kunt u bij het loket ook terecht voor het Infospreekuur, de Rechtswinkel en de Voedselbank. De nauwe samenwerking tussen professionals en vrijwilligers binnen Sociaal Loket Houten zorgt voor betere dienstverlening aan inwoners.

Informatie en advies

De medewerkers van Sociaal Loket Houten kunnen u helpen aan informatie en advies over de Wmo en Wmo-voorzieningen, over wonen, zorg, welzijn, werk en inkomen en over juridische vragen.

Aanvragen indienen

Maar Sociaal Loket Houten is er niet alleen voor informatie en advies; u kunt er ook uw aanvragen indienen voor Wmo-voorzieningen, voor hulp bij het invullen van uw belastingformulier, voor schuldhulp en voor hulp van de Voedselbank.

Bereikbaarheid

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Sociaal Loket Houten is gevestigd aan Het Kant 3. Op werkdagen kunt u zonder afspraak terecht van 9.00-12.00 uur. Telefonisch is het loket dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur op nummer (030) 63 92 611. E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plattegrond locatie Het Kant 3

Read more https://www.houten.nl/nieuws/artikel/1687/