zaterdag, 07 september 2013 15:05

Voorbereidingen en start aanleg verbindingsweg Houten-A12

Per 1 oktober wordt gestart met de aanleg van N421, de verbindingsweg tussen Houten en de A12. Beter bekend als het Rijsbruggerwegtracé. Op 18 september is voor alle geïnteresseerden een informatieavond over de aanleg van deze weg.

Deze nieuwe weg begint vanaf de Rondweg in Houten, ter hoogte van de Kooikersplas en de wijken Sloten en Bermen, en sluit aan op de A12. Met deze nieuwe uitvalsweg krijgen inwoners van Houten een westelijke aansluiting op de A12 richting Utrecht/Den Haag. Aannemer Dura Vermeer gaat de werkzaamheden uitvoeren.

Voorbereidende werkzaamheden

In begin augustus is begonnen  met voorbereidende werkzaamheden aan beide zijden van de Rondweg Houten ter hoogte van de aansluiting. Vanaf eind augustus gaat de aannemer van de nutsbedrijven kabels en leidingen verleggen.

Rondweg en Binnenweg blijven toegankelijk

De Rondweg en de Binnenweg blijven open voor het doorgaand verkeer. Omwille van de veiligheid voor de verkeersdeelnemers en de wegwerkers worden wel tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen op de Rondweg.

Informatieavond

Op woensdagavond 18 september aanstaande organiseert de provincie een informatiebijeenkomst over de aanleg van de verbindingsweg Houten-A12. Tijdens deze avond krijgt u inzicht in de duur van de werkzaamheden en de consequenties voor de omgeving. Inwoners van Houten zijn harte welkom op deze avond.
Aanvang: 19.30 uur, vanaf 19.15 uur ontvangst met koffie en thee.
Locatie: Fort bij Vechten, Marsdijk 2, 3981 HE Bunnik, Reversezaal, barak Z.

Contact

Meer informatie vindt u op de website van de provincie. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de provincie Utrecht, via het secretariaat van de afdeling Mobiliteit.
Telefoon: 030 - 258 90 13
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.provincie-utrecht.nl/n421