zaterdag, 15 september 2012 13:40

Info Mini- en Jeugdsportpas 2013

De voorbereidingen voor JeugdSportPas 2013 zijn in volle gang. De JeugdSportPas wordt dit jaar opgesplitst in de MiniSportPas (groep 3 & 4) en de JeugdSportPas (groep 5 t/m 8).

Sportpunt Houten heeft deze wijziging ingevoerd om zo aan de doelstellingen van de JeugdSportpas, o.a. het kennismaken met verschillende sporten, te voldoen. Voor verenigingen is het een mooie mogelijkheid om de sport onder de aandacht te brengen. De inschrijving voor verenigingen is inmiddels gestopt.

Looptijd

De looptijd van de MiniSportPas is van 25 februari  t/m 14 juni 2013.

De JeugdSportPas start op 25 februari 2013 en loopt het hele jaar door. Verenigingen krijgen de mogelijkheid om meerdere keren in het jaar een cursus met de JeugdSportPas aan te bieden. Deelnemende kinderen krijgen de kans om twee verschillende sporten te ontdekken. De verenigingen zijn deze week ingelicht en de kinderen zullen na de kerstvakantie via de basisschool een boekje ontvangen met het aanbod van de diverse Houtense verenigingen. 

Kosten

Voor een kennismakingscursus bestaande uit 5 lessen betaalt de deelnemer bij zowel de Mini- als de JeugdSportPas € 7,50, voor de vereniging is er een garantieregeling.

Lees meer http://www.sportpunthouten.nl/272-informatie-en-voorwaarden-jsp