woensdag, 15 januari 2014 22:00

Ruud Vis VVD gemeenteraadslid Houten

Afgelopen dinsdag werd VVD gemeenteraadslid Perjan Moors beëdigd tot Tweede Kamerlid. Omdat Perjan zijn aandacht volledig op de landelijke politiek wil richten zal hij zijn zetel in de Houtense raad ter beschikking stellen. Zijn plaats in de gemeenteraad zal worden opgevuld door VVD commissielid Ruud Vis.

Ruud staat op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart aanstaande op de vijfde plaats. Door nu al in te stromen in de Houtense raad krijgt hij een vliegende start die hij na de verkiezingen kan doortrekken. Ruud is al een paar jaar politiek actief binnen VVD Houten en is breed georiënteerd. Alle onderwerpen met betrekking tot de openbare orde en veiligheid gaan hem aan het hart. Ruud wil zich onder andere inzetten om de gemeente Houten nog leefbaarder en veiliger te maken.

Met een afgeronde universitaire opleiding Bestuurskunde, is Ruud in staat een goede bijdrage te leveren aan het Openbaar Bestuur van de gemeente Houten. Ruud woont al geruime tijd in Houten en is in het dagelijks leven als zzp-er actief binnen de Openbare Orde en Veiligheidssector als projectmanager. 

Tijdens de raadsvergadering van 21 januari aanstaande wordt Ruud beëdigd als gemeenteraadslid.

Het bestuur en de fractie van VVD Houten wensen Ruud veel succes in zijn nieuwe uitdaging!

Read more http://www.vvd-houten.nl/actueel_10320/62632/