zaterdag, 08 maart 2014 21:30

Houten Café 11 Maart: Hockey Bondscoach Paul van Ass gastspreker

Aanstaande dinsdag de 11e maart is Paul van Ass, de coach van het Nederlands Heren Elftal, de gast bij het Houten Café. Hij neemt ons mee op de reis van Olympische Spelen 2012, via de Hockey World Leagues, naar het aanstaande WK 2014. Een mooie reis met veel anekdotes en leermomenten.

De reis gaat niet over het verbeteren van de hockeytechniek. Hockeyen kunnen alle spelers op het hoogste niveau wel, dus wat maakt nu het verschil? Hoe maakt je van een selectie van spelers een hecht team en welke dynamiek en problemen kom je dan tegen? En waarop selecteer je dan? Een goede hockey-er is nog niet per direct een goede teamspeler en goed samenspelen is soms best lastig. Paul neemt ons dinsdagavond ook mee in de wereld van ''The Art of Teamwork" en zoomt ook in op o.a. de roos van Leary: boven of onder, samen of tegen. Zie b.v. http://nl.wikipedia.org/wiki/Roos_van_Leary

De interactieve presentatie van Paul is voor iedereen de uitgelezen kans om eens precies te weten wat er komt kijken bij het Nederlands elftal. Of een mooie gelegenheid om iets op te steken voor jezelf en/of je eigen team. Wat kun je zelf doen om te zorgen dat je als team beter presteert?

De avond is geschikt voor spelers, coaches, ouders of iedereen die maar geinteresseerd is topsport en groeps/teamdynamiek. Kom dus langs bij Houten Café. Inloop vanaf 19:30. Avond begint om 20:00 en duurt tot ongeveer 21:30. Tenzij er natuurlijk heel veel vragen zijn ;-).

Read more http://www.houtendragons.nl/index.php/nieuws/club-nieuws/349-houten-cafe-11-maart-bondscoach-paul-van-ass-gastspreker