woensdag, 25 juni 2014 13:24

4 juli Kampioenenbal Stadsstrand

Het Kampioenenbal komt er weer aan! Alweer zult u denken? Inderdaad! Het vergt enige uitleg:

Het kampioenenbal wat plaatsvond tijdens het winterspektakel op het Rond was om de kampioenen te huldigen uit het sportjaar 2012-2013.Nu lopen we eindelijk gelijk met het sportjaar wat de meeste sporten doorlopen (start augustus, eind in juni/juli).Na het sportseizoen 2013-2014 worden dan ook automatisch de kampioenen gehuldigd die het afgelopen sportjaar (augustus 2013 – juli 2014) Kampioen zijn geworden. Dit jaar wederom op een super locatie: HET STADSSTRAND op het Rond!

Huldiging

Net als de afgelopen jaren huldigt Sportpunt Houten in samenwerking met de gemeente Houten alle sportkampioenen voor hun behaalde kampioenschap(pen).Houten is trots op haar sporters en ook afgelopen sportjaar zijn er weer veel kampioenschappen behaald!

Op vrijdag 4 juli 2014 van 19.00 – 21.00 uur zullen de kampioenen gehuldigd worden op het Stadsstrand op het Rond.Lekker in de open lucht, dus we hopen op mooi weer. De kampioenen zullen via een parade door de stad lopen, waarna ze door de wethouder Kees van Dalen officieel gehuldigd worden.

Aanmelden?

Alle aangemelden kampioenen zijn inmiddels op de hoogte gebracht per mail.Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 030- 6375959.

Kortom, kom de kampioenen aanmoedigen tijdens hun kampioenenparade en huldiging!

Lees meer http://www.sportpunthouten.nl/494-4-juli-kampioenenbal-stadsstrand