donderdag, 16 oktober 2014 00:00

Winkeliers in gesprek over ruimere openingstijden

Houtense winkeliers zijn woensdag 29 oktober van harte welkom in het gemeentehuis om te bespreken hoe Houten om kan gaan met de mogelijkheden om de winkeltijden te verruimen.

Winkeltijdenwet verruimd

De aanleiding is voor dit gesprek is, dat het Rijk sinds 1 juli 2013 de Winkeltijdenwet heeft verruimd. Elke gemeente kan nu zelf bepalen of winkels ook op zon- en feestdagen open mogen en op werkdagen vóór 6.00 uur en na 22.00 uur.

Belangrijke inbreng

Het Houtense college van burgemeester en wethouders heeft in zijn beleidsakkoord aangegeven hierover graag in gesprek te gaan met ondernemers. De uitkomst van dit gesprek is belangrijke inbreng voor het voorstel aan de gemeenteraad.

Meld u aan

De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Vanaf 18.00 uur is de inloop met soep en een broodje. Het programma start om 18.45 uur en eindigt rond 21.00 uur. Wij stellen het op prijs als u zich tevoren aanmeldt. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de heer M. Schot, via (030) 63 92 611.