maandag, 10 november 2014 00:00

Floorballdemo in Winkelcentrum De Meerpaal

Op zaterdag 15 november is er een speciale Floorballdemonstratie in Winkelcentrum De Meerpaal. Jong en oud kan dan kennismaken met deze snelle zaalsport.

Kijk en doe mee!

Floorball is een mengeling tussen ijshockey en zaalhockey. Je speelt het met lichte sticks, een gatenbal en een boarding. Ook loop je, net als bij ijshockey, achter het goal langs. Zaterdag a.s. tussen 10:00 tot 15:00 uur zie je in Winkelcentrum De Meerpaal demonstraties van deze leuke sport. Ook kun je zelf schieten op de keeper en proberen te scoren.
Drie Houtense jongeren organiseren deze dag als onderdeel van hun Maatschappelijke Stage bij de Houtense Floorballclub Heroes. Zij maken jou graag enthousiast voor hun sport. Je bent van harte welkom om te komen kijken of mee te doen.

Trainingen

HFC Heroes biedt trainingen op alle niveaus voor jong en oud op maandag en vrijdag in sporthal De Molenwiek. Meer informatie vind je op www.hfc-heroes.nl of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..