zondag, 16 november 2014 00:00

Houten peilt mening van ruim tweeduizend jongeren

© De Houtense band Trippin' over Stools tijdens een optreden in jongerencentrum Enter. © De Houtense band Trippin' over Stools tijdens een optreden in jongerencentrum Enter.

Voel jij je thuis in Houten? Breng je er graag je vrije tijd door? Help je wel eens een ander of doe je liever dingen voor jezelf? En stel dat je te maken hebt met persoonlijke problemen, kun je daar dan bij iemand mee terecht?

Dit soort vragen legt de gemeente voor aan ruim tweeduizend Houtenaren in de leeftijd van 16 tot 23 jaar. Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat Houten voor jongeren een fijne plek is om te wonen.

Met de Jongerenpeiling wil de gemeente beter zicht krijgen op hoe het is om jong te zijn in Houten. Mede aan de hand van de uitkomsten van de enquête kan de gemeente bepalen of extra acties voor jongeren nodig zijn.

De deelnemers aan de peiling zijn door middel van een steekproef gekozen. Zij hebben tot 8 december om de vragen te beantwoorden. Onder alle inzenders wordt een aantal bioscoopbonnen verloot.