donderdag, 27 november 2014 00:00

Themabijeenkomsten veranderingen PGB

Heeft u een persoonsgebonden budget (PGB) voor AWBZ begeleiding, huishoudelijke ondersteuning of jeugdhulp? Of verwacht u hier in de nabije toekomst mee in aanraking te komen? Dan nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij één van de bijeenkomsten over het PGB.

  • PGB Jeugdhulp: woensdag 10 december 2014 van 20.00 tot 21.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Onderdoor 25.
  • PBG AWBZ begeleiding en PGB huishoudelijke ondersteuning: donderdag 11 december 2014, van 20.00 tot 21.30 uur, raadzaal van het gemeentehuis, Onderdoor 25.

Op deze avonden informeert de gemeente u over de veranderingen met betrekking tot het PGB. U krijgt bijvoorbeeld informatie over het overgangsrecht, de voorwaarden waaronder u een PGB krijgt, de organisatie rond de toewijzing van het PGB, het PGB trekkingsrecht en de tarieven. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Alle PGB-houders die bij de gemeente bekend zijn, hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, dan vragen wij u om dit bij de gemeente te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via (030) 63 92 611. U hoeft zich niet aan- of af te melden. Aanwezigheid bij deze bijeenkomst(en) is vrijblijvend. Als u wilt, kunt u deze avond ook iemand meenemen.