zondag, 25 januari 2015 12:08

De JeugdSportPas is vernieuwd

De JeugdSportPas in Houten, waar kinderen van groep 3 t/m 8 voor €7,50 vier a vijf lessen bij een sportaanbieder kunnen volgen, is vernieuwd. De folder heeft plaats gemaakt voor een website en het cursusaanbod is vanaf nu ook alleen maar online te vinden.

Doordat het cursusaanbod online staat, is ook de inschrijfmodule enigszins veranderd. Zo moet ieder kind zich afzonderlijk aanmelden op de website, om zich in te kunnen schrijven voor één of meer cursussen. Daarnaast is ook de periode aangepast. Kon je vorig jaar je kind nog inschrijven in een bepaalde periode, nu kan je het hele jaar je kind aanmelden voor een cursus. Omdat de inschrijvingen het hele jaar openstaan, komen er ook regelmatig nieuwe cursussen bij.

Als je op de hoogte wilt blijven van het nieuwe/aangepaste aanbod, is een aanmelding op de website voldoende, want dan krijg je een melding als er een nieuwe cursus beschikbaar is. Indien er nog vragen zijn over de vernieuwde JeugdSportPas, kijk dan op www.sportpunthouten.nl/jsp of neem contact op met Claudia van Mechelen, Sportpunt Houten. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.