donderdag, 07 mei 2015 11:18

Voorlezen in de buitenlucht

Marleen Diemel leest voor Marleen Diemel leest voor

Op 20 mei, vanaf 14.00 uur leest Marleen voor over de boerderij bij Speeltuin en Kinderboerderij Buitenwereld in Houten.

Wat is er leuker dan in het voorjaar voorgelezen worden in de open lucht. Het ruikt lekker, je ziet vogels vliegen en ondertussen luisteren de kinderen naar de mooie verhalen van Marleen. Zij leest regelmatig voor bij de Bibliotheek Houten, vooral als het voorlezen buiten is. Deze keer heeft zij een heel groot boek bij zich!
Marleen leest voor aan kinderen van 4 tot 8 jaar. Ook (groot)ouders zijn van harte welkom om mee te luisteren. Het programma duurt ongeveer een half uur, en start om 14.00 uur, 14.30 uur en 15.00 uur. Daarvoor of daarna kunnen de kinderen lekker spelen en dieren knuffelen op de kinderboerderij. De Bibliotheek Lek & IJssel en Speeltuin en Kinderboerderij Buitenwereld ontmoetten elkaar bij de Meet & Match in het najaar 2014. Zij besloten toen samen een buitenactiviteit te organiseren in het voorjaar.
Praktisch: Speeltuin en Kinderboerderij Buitenwereld, Keercamp 17. Entree Buitenwereld: € 1,50 voor kinderen, € 0,50 voor ouders en begeleiders.

P.S. Regelmatig zijn er sessies Voorlezen in bibliotheek Houten-Cenrum en bibliotheek Houten-Schoneveld, kijk op de agenda: de eerstvolgende op resp. 13  en 20 mei a.s.! (voorgelezen wordt: het boek Platvoetje van Ingrid en Dieter Schubert)