dinsdag, 30 juni 2015 07:27

Kunstfietsdagen 2015 druk bezocht!

Mana Ottmer in De Krachtfabriek Mana Ottmer in De Krachtfabriek KodH Houten

De 20ste Kunstfietsdagen op 27 en 28 juni zijn druk bezocht. Het was prachtig weer om langs een van de 52 deelnemende kunstenaars te gaan, verspreid over de kernen van Houten.

Voor een flink aantal deelnemers was het de eerste keer dat zij meededen met de kunstfietsdagen. Twee deelnemers van Kunst om de Hoek (KodH) deden voor de 20ste keer mee! De locatie van het Moluks Kerkelijk centrum werd dit jaar voor het eerst gebruikt in combinatie met de Fotoclub Perspectief en Ars Peintura. In deze bijzondere ruimte met prachtig licht kwam het werk goed uit. Nieuw was ook de Krachtfabriek, waar vier kunstenaars exposeerden.
In het voormalig politiebureau van Houtense Helden exposeerden 10 kunstenaars en was er een Pop-up-artstore. De aanloop van bezoekers op die locaties, maar ook op de andere ateliers in Houten was dit jaar verrassend groot.
De centrale expositie in het theater trok 300 bezoekers. Er was veel waardering voor de kwaliteit van de kunstwerken en de diversiteit. Bezoekers waren verbaasd dat er zoveel te zien was in Houten!

Voor een uitgebreide impressie van de deelnemers aan aan de Kunstfietsdagen Houten zie: http://www.kodh.nl/archief