dinsdag, 03 mei 2016 11:58

Nieuwe trainer voor Woodpeckers Heren-1

Nieuwe trainer voor Woodpeckers Heren-1 Nieuwe trainer voor Woodpeckers Heren-1

Het Heren-1 team van Basketbalclub Woodpeckers staat komend seizoen onder leiding van Reggie Ebbe.

Reggie, die zelf ook ooit de jeugdopleiding van de Woodpeckers heeft doorlopen, stapte afgelopen seizoen in als coach van de Heren onder-20. Hij heeft daar laten zien geknipt te zijn voor deze belangrijke taak.
Reggie Ebbe is enthousiast: “Ik kijk er ontzettend naar uit om deze mannen te helpen met hun ontwikkeling en geloof zeker dat we mooie prestaties neer gaan zetten!”

"Reggie is een echte people manager, die weet hoe hij spelers moet motiveren en op de juiste plaats moet inzetten. Wij als Technische Commissie denken daarom dat hij de juiste persoon is om ervoor te zorgen dat het Heren 1-team zich nog verder kan ontwikkelen op landelijk niveau", aldus Katja Niessen, hoofd Technische Commissie Woodpeckers.

Basketbalclub Woodpeckers

Basketbalclub Woodpeckers is opgericht met als doel het aanbieden van basketbal als breedtesport voor jeugd en volwassenen in Houten en omgeving. Daarnaast richt de club zich op de doorontwikkeling van jeugdtalenten. In totaal tellen de Woodpeckers momenteel ruim 250 actieve leden. Kijk voor meer informatie op de website: www.bcwoodpeckers.nl .