zondag, 30 oktober 2016 14:14

Onderhoud kruising De Staart- De Rede

Van vrijdag 4 tot maandag 7 november start de firma Koninklijke Wegenbouw Stevin (KWS) met onderhoud aan de kruising De Staart-De Rede. Het asfalt op de kruising verkeert op dit moment in zeer slechte staat en is dringend aan vervanging toe. De kruising wordt gedurende twee weken gedeeltelijk afgesloten.

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd waarbij telkens een deel van de weg vrij is voor verkeer en er twee rijbanen zijn. Tijdens het eerste weekend wordt gewerkt aan de zijde van De Rede. Het verkeer wordt dan tijdelijk via een doorsteek naar de andere rijbaan gestuurd en na de kruising weer teruggebracht naar de eigen rijbaan. In het tweede weekend wordt dit omgedraaid.

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf vrijdag 4 november 20.00 uur tot maandag 7 november 6.00 uur en op vrijdag 11 november 20.00 uur tot maandag 14 november 6.00 uur.Bedrijventerrein Het Rondeel en De Meerpaal zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar via een korte omleiding. Wanneer de weersomstandigheden niet meewerken, schuift alles een week door.

Vragen?

Met vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.