Yoga in Schoneveld

Yoga zorgt voor lichamelijke inspanning en ontspanning. ‘van Houten&co’ organiseert diverse yogalessen. Bij de Yogagroep op de maandag, van 11.00 tot 12.00 uur zijn nog enkele plekken vrij voor nieuwe deelnemers.

Bij Yoga wordt binnen de eigen grenzen in aandacht gewerkt aan het losmaken van het lichaam en aan lichaamshoudingen. Daarbij komen ademhaling en ontspanning ruim aan bod. Er ontstaat zowel lichamelijk als geestelijk meer soepelheid en balans.

Yoga is zeker niet zweverig maar met beide voeten op de grond. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen jong en oud, dik en dun, stijf en soepel en ook geschikt bij fysieke klachten. Je bent van harte welkom een proefles te komen volgen.

De les vindt plaats in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36 in Houten. Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl. Voor meer informatie kan je terecht bij Cursus&co. Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.