Cursus Kunstgeschiedenis: Vergeten Kunstenaars 3

Laat je tijdens de cursus kunstgeschiedenis in februari verassen door ‘Vergeten Kunstenaars’.

In de kunstgeschiedenis behandelen we meestal een serie ‘grote namen’. Kunstenaars die goed passen in het verhaal van de ontwikkeling van de kunst. Maar er zijn er nog zo veel meer.

Speciaal voor deze kunstenaars is de cursus in het leven geroepen. Tijdens de cursus zal er, op speciaal verzoek, extra aandacht zijn voor vrouwelijke kunstenaars. De cursus is een vervolg op Vergeten Kunstenaars 1 en 2 maar is uiteraard te volgen zonder dat je de eerdere cursussen heeft bijgewoond.

De cursus zal van start gaan op vrijdag 3 februari van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus bestaat uit 10 lessen die wekelijks op de vrijdag plaatsvinden en vindt plaats in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl.

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.