maandag, 06 maart 2017 14:09

Kromme Rijnstreek Academie - Aftrap recreatieseizoen 2017

VVV Kromme Rijnstreek en Gebiedscoöperatie O-gen organiseren in 2017 de Kromme Rijnstreek Academie. Inspirerende bijeenkomsten voor recreatie- en horecaondernemers met als doel kennisontwikkeling, professionalisering en versterken van het onderlinge netwerk.

Na het succes van de drie bijeenkomsten 2016, volgt op maandag 3 april 2017 een nieuwe bijeenkomst van deze Kromme Rijnstreek Academie. Je bent van harte welkom!

Programma maandag 3 april 2017

10.30 uur Welkom door Pieter Tijburg, bestuurslid VVV Kromme Rijnstreek
Aftrap van recreatieseizoen 2017

10.45 uur Martine van Amerongen, Marketing en Promotie VVV Kromme Rijnstreek
Martine praat ons bij over de marketingactiviteiten die op de planning staan in 2017.

11.00 uur Wietske Fousert, IVN
Natuur en landschap spelen een steeds belangrijkere rol bij het kiezen van een vakantiebestemming. Als Gastheer van het Landschap kunt u daar de vruchten van plukken en uw gasten vertellen over de mooiste natuurplekjes en cultuurhistorie van het gebied. Zodoende beleven gasten de omgeving optimaal en verrijkt het hun verblijf of bezoek aan het gebied. Dit zorgt voor een unieke ervaring bij gasten, versterkt het imago van het gebied, stimuleert draagvlak voor het behoud van het landschap en draagt bij aan de profilering van de onderneming. Op 3 april geeft Wietske Fousert van IVN een mini-cursus, waarin de aandacht uitgaat naar ‘Storytelling’ en ‘Leefstijlen/recreatiestijlen en natuurbeleving door de verschillende recreanten’

12.15 uur Netwerklunch

Meer informatie over tijd, locatie en aanmelding vindt u hier in de uitnodiging.