vrijdag, 09 juni 2017 12:40

Footgolf parcours opent in Houten

Op woensdag 21 juni wordt het eerste openbare footgolf parcours van Nederland geopend in het Imkerspark te Houten. Footgolf is al een aantal jaren een immens populaire sport, waarbij je een voetbal in zo min mogelijk schoten in een hole probeert te krijgen.

Sportpunt Houten, opent dit park door middel van een kick-off die tijdens opening plaatsvindt. De kick-off staat volledig in het teken van plezierig sporten in het groen. Deelnemers gaan in teams het negen holes parcours af. De beste speler van het team maakt ook kans op een mooie leren voetbal.

Het evenement start om 12:30 uur en eindigt om 17.00 uur. Er is een vrije inloop voor alle jeugd en jongeren gedurende de middag. Om de drukte vooraf goed in te kunnen schatten, kan er aangemeld worden per mail. Opgeven kan in teams (maximaal 6 personen) of individueel via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via een BSO of scholengemeenschap komen? Vraag informatie aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer informatie vind je op: www.sportpunthouten.nl/footgolf