maandag, 06 november 2017 18:40

Kom kennismaken met zwemmen bij HSSV op zaterdag 11 november

Op zaterdag 11 november van 9.00 tot 10.00 uur kunnen mensen komen kennismaken met het zwemmen bij de Houtense Stichting Samen Verder. De Houtense Stichting Samen Verder (HSSV) organiseert sport- en spelactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Iedereen met een verstandelijke beperking kan op zijn niveau, op zijn eigen tempo deelnemen aan deze activiteiten. Zij kennen twee vaste wekelijkse activiteiten; het zwemmen en de zaalsport.

De leeftijd van de deelnemers ligt tussen de 8 en 75 jaar. Voor de deelnemers zonder zwemdiploma is er een ondiep deel, deelnemers met een zwemdiploma mogen ook in het diepe deel van het bad. Een uitzondering voor niet gediplomeerde zwemmers kan worden gemaakt als er één op één begeleiding aanwezig is. Tijdens het zwemuur worden er oefeningen gegeven en is er ruimte voor recreatief zwemmen.

Wil jij zaterdag 11 november komen kennismaken met het zwemmen bij HSSV? Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk en kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In het kader van de Sportcarrousel (sporten voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking) wordt minstens een keer per maand door minimaal één sportorganisatie zijn/haar deuren open gezet om kennis te maken met het aangepaste sportaanbod. 

Alle informatie over de sportcarrousel is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl.