zondag, 03 december 2017 09:09

Kom kennismaken met zaalsport bij HSSV

Op maandag 11 december van 19.45 tot 20.45 uur kunnen mensen komen kennismaken met het zaalsport bij de Houtense Stichting Samen Verder. De Houtense Stichting Samen Verder (HSSV) organiseert sport- en spelactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Iedereen met een verstandelijke beperking kan op zijn niveau, op zijn eigen tempo deelnemen aan deze activiteiten. Zij kennen twee vaste wekelijkse activiteiten; het zwemmen en de zaalsport.

Elke maandagavond van september tot en met mei wordt er gesport in gymzaal Klavertje vier aan de Eggeveld in Houten. De leeftijd van de deelnemers ligt tussen de 20 en 55 jaar. Iedereen sport mee op zijn eigen niveau. De groep start altijd met een warming up, wandelen of hardlopen om de spieren warm te maken. Vervolgens komen er verschillende bal sport en spelvormen aan bod. Zoals handbal, basketbal, hockey of paaltjesvoetbal. Het sport-uur wordt altijd afgesloten met een rustige activiteit.

Wil jij maandag 11 december komen kennismaken met zaalsport bij HSSV? Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk en kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

In het kader van de Sportcarrousel (sporten voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking) wordt minstens een keer per maand door minimaal één sportorganisatie zijn/haar deuren open gezet om kennis te maken met het aangepaste sportaanbod. Zaalsport van HSSV in december is de laatste activiteit in 2017. Op www.sportpunthouten.nl komt begin 2018 de nieuwe kalender van de sportcarrousel te staan.