zondag, 16 september 2018 18:53

Thema-avond: Grip op vocht

Veel mensen hebben last van schimmelvorming ergens in huis. Het is namelijk heel ingewikkeld om dat probleem niet te hebben, en de manier waarop de meeste huizen zijn gebouwd helpt niet mee aan het vermijden van dat probleem. Wijkinitiatief De Hoeven Energie organiseert daarom op 4 oktober een thema-avond ‘Grip op vocht’.

Om de vochthuishouding in onze huizen te verbeteren moeten we eerst weten wat vocht is en hoe het ontstaat. Pas dan kunnen we oplossingen verzinnen die verder gaan dan een verfje of een HG-middeltje. Daar heeft het Technologieteam van De Hoeven Energie de afgelopen tijd op zitten studeren. De komende thema-avond vertellen zij daarom over de termen “Absolute Vochtigheid” en “Relatieve Vochtigheid”, en waarom deze begrippen centraal staan in het Grip op Vocht-krijgen.

De thema-avond vindt plaats op 4 oktober vanaf 20:00 in het gemeentehuis. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het programma en meer informatie is te vinden op www.dehoevenenergie.nl