woensdag, 02 januari 2019 12:12

Kennismaken met tennis

Onder het motto dat sporten gezond is en tennis een life-time sport is, start Tennis en Padelvereniging “De Doordraaiers” half januari een kennismakingsproject tennis.

 Het project heeft een meervoudig doel: iedereen kennis laten maken met tennis, het aanleren van tennisvaardigheden en het bieden van gelegenheid om tennis in recreatief verband te beoefenen. U ontvangt 7 tennislessen van 50 minuten. De tennislessen worden gegeven door leraren van tennisschool BTA. Voor de cursus zijn leenrackets en ballen op de vereniging aanwezig. De enige voorwaarde van deze cursus is: Geen lid zijn van een tennisvereniging en nog niet eerder deelgenomen aan deze introductiecursus.

 De lessen worden op zaterdag van 12.30-13.20 uur.

 De kosten zijn laag en bedragen € 57,-- per persoon voor de gehele kennismakingscursus van 7 weken. Het bedrag ad € 57,-- wordt na aanvang van de les automatisch geïncasseerd. Nadere informatie bij Mike Oosterwaal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; of telefonisch 06-24333261.