vrijdag, 01 maart 2019 13:09

Te zien in Theater Aan de Slinger

© 2018-Twentieth-Century-Fox-Film-Corporation-All-Rights-Reserved © 2018-Twentieth-Century-Fox-Film-Corporation-All-Rights-Reserved

De populaire film ‘Bohemian Rhapsody’, over de Britse Rockband Queen met Oscar winnaar Rami Malek voor zijn rol als Freddy Mercury is op do 7 en vr 8 maart te zien in Aan de Slinger.

De film, die in Nederland al meer dan twee miljoen bezoekers heeft getrokken, won drie Oscars, vooral voor geluid en montage. De Oscar voor Beste Actrice ging naar de Engelse Olivia Colman, voor haar vertolking van Queen Anne in ‘The Favourite’, draait op 14 en 15 maart in de Kleine Zaal. De film ‘Capharnaüm’ is een portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de vroegwijze, jonge hoofdrolspeler Zain Al Rafeaa. Was zelf ook Syrische vluchteling in de Libanese metropool. Deze winnaar van Juryprijs Filmfesival Cannes is op 12 maart te zien in Aan de Slinger. Tijdens de landelijke stakingsdag van het onderwijs op 15 maart vertoont Aan de Slinger om 10.00 uur de film ‘Maya: De Honingspelen’. Een vrolijke animatiefilm met stemmen van BN’ers Ilse Warringa, Coen en Sander en Olcay Gulsen. Alle films starten om 20.00 uur.

Theaterzaal en Kleine Zaal
Op zaterdag 9 maart speelt Bertolf, de beste singer-songwriter van Nederland, bekend van de band ‘Her Majesty’ het theaterconcert ‘Soelaas’ in de Theaterzaal. Improvisatietalent Andries Tunru en cabaretgroep Beperkt Houdbaar zijn 9 maart te ontdekken in de Kleine Zaal. ‘Kirsten van Teijn heeft het lef en het ongegeneerde van Adèle Bloemendaal, gecombineerd met het onweerstaanbare komische talent van Brigitte Kaandorp’ aldus Trouw. Donderdag 7 maart te zien in de Theaterzaal. Charles Groenhuijsen was voor de NOS correspondent in de VS. Op vrijdag 8 maart vertelt hij in Aan de Slinger zijn eigen verhaal ‘Optimisten hebben de hele wereld’. Een theaterlezing met zang en gitaarspel. Zangeres Janne Schra start haar tournee ‘LALALA LOVE’ op 14 maart in Houten. Ze zingt haar lievelingsnummers en brengt een ode aan swing en gypsy muziek. Op vrijdag 15 maart speelt Urban Myth de salsa theaterproductie ‘Celia!’ Het waargebeurde verhaal over twee Cubaanse vrouwen: Celia Sánchez (Suzan Visser) en Celia Cruz (Manoushka Zeegelaar Breeveld). Eric Corton speelt Fidel Castro met live muziek van de band Timbazo! Met Acda had De Munnik alles wel gezongen wat ze wilden zingen. Solo heeft hij met het programma ‘Goed Jaar’ nog heel veel noten op zijn zang. Paul is een echte ‘theaterzanger’, een chansonnier met een warme stem. Ervaar het zelf op zaterdag 16 maart in onze theaterzaal. Dutch Eagles op 6 maart is uitverkocht. Zie www.aandeslinger.nl.