donderdag, 04 april 2019 17:55

Vijfwal Family Run

Op vrijdag 17 mei vindt alweer de derde editie van de Vijfwal Family Run plaats; een obstakel run voor het hele gezin, waarbij met name plezier hebben voorop staat.

Zijn jullie als gezin ook sportief en lijkt het jullie leuk om over de gaafste obstakels en het sportparcours de Vijfwal te gaan? Vul het deelnameformulier in via de website van Kids Lodgebij en we zien je graag 17 mei.
Drie routes
Er worden wederom drie routes uitgezet, waarmee deelname aan de Vijfwal Family Run mogelijk is voor kinderen vanaf 4 jaar. Er is een route van ongeveer 1,5 kilometer (leeftijd 4+), een route van ongeveer 3,5 kilometer (leeftijd 8+) en een lange route van 5 kilometer (leeftijd 10+). De leeftijden zijn een indicatie, alleen de ondergrens van minimaal 4 jaar staat vast. De routes starten vanaf Park Schoneveld bij More Chi Martial Arts en eindigen in de tuin van Kids Lodge.

Programma Vijfwal Family Run
Vanaf 17.30 uur: welkom en aanmelden – bij More Chi Martial Arts ontvang je je startnummer
18.00 uur: warming up voor alle deelnemers
18.15 uur: start route 5 km
18.30 uur: start 1,5 km en 3,5 km

Parkeren en pendeldienst
U kunt het beste uw auto parkeren op sportpark de Weteringhoek (Hefbrug 4). Hiervandaan worden de deelnemers met een golfkar van Kids Lodge naar de startlocatie gebracht. Ook na de finish kunnen deelnemers naar de startlocatie met de golfkar. 

Deelnemen, vul nu het deelnameformulier in:
Deelname aan dit unieke familie evenement kost € 6,- per deelnemer. Let op, er is een maximum aantal deelnemers gesteld om het evenement tot een groot succes te kunnen maken. Vol is vol als alle startbewijzen vergeven zijn. Opgeven kan door het digitale inschrijfformulier via de website van Kids Lodge in te vullen. Je ontvangt dan een betaalverzoek via WhatsApp. Je startbewijs krijg je bij aanmelden op vrijdag 17 mei bij de startlocatie More Chi Martial Arts (Plantagepolder 57).
Zien we jullie bij het sportiefste familie evenement in Houten?

Sportparcours Vijfwal
Het Vijfwal Sportparcours is een bijna vijf kilometer lang parcours met 16 oefeningen, sporttoestellen en een sprintparcours. Iedereen die graag buiten sport, beginnend of geoefend, kan er zijn energie kwijt. Elke oefening wordt uitgelegd middels een instructiebord en daarmee kun je differentiëren naar je eigen mogelijkheden. Het sportparcours van de Vijfwal nodigt alle inwoners, van jong tot oud, van de gemeente Houten uit om te komen sporten en bewegen in de buitenlucht.Partners
De Vijfwal Family Run wordt door Kids Lodge en Sportpunt Houten georganiseerd.
Maar kan niet plaatsvinden zonder verschillende andere partijen die ook hun aandeel leveren.