zondag, 14 april 2019 19:13

Mantelzorgcafé: Pubquiz

Op donderdag 25 april organiseert Steunpunt Mantelzorg Houten weer een mantelzorgcafé. De café-avond is van 19.00 tot 21.00 uur in Huis van Houten (Onderdoor 160, boven de bibliotheek).

We maken er een ouderwetse spelletjesavond van, maar dan in een modern jasje gestoken. We gaan namelijk een Pubquiz spelen! Pubquizzen worden door veel cafés georganiseerd en staan garant voor een avond vol gezelligheid. Een Pubquiz bestaat uit een aantal rondes met verschillende vragen. Elke ronde heeft een ander thema. Zo zijn er vragen over muziek, televisie, ontspanning, spelletjes en het nieuws. Je gaat in teamverband (dus kleine groepjes) de strijd met elkaar aan. Natuurlijk hebben we prijzen voor de winnaars (en vooruit, ook voor de verliezers). En we zorgen zoals gewoonlijk voor een hapje en een drankje.

Inloop is vanaf 19.00 uur, we starten met de quiz om 19.30 uur.Uiteraard is er tijd en ruimte om met anderen te spreken en vragen te stellen aan de aanwezige coördinator van het steunpunt. Er zijn geen kosten verbonden aan het mantelzorgcafé, aanmelden mag, maar hoeft niet. Dit kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marinda Rodas van Steunpunt Mantelzorg Houten via 030-70 01 500.