zondag, 15 november 2020 13:08

Sinterklaas lootjes actie

Sinterklaas heeft bedacht om een lootjes trekactie onder Houtenaren te organiseren. De Houtense Barbara van Duin startte deze actie. Het idee is dat elke Houtenaar tussen de 18 en 105 die dit jaar op 5 december niet samen kan komen met familie of vrienden, toch kan genieten van een Sinterklaasavond. 

Wat houdt het in?
Als jij je aanmeldt, ontvang je een lootje van een medebewoner van de gemeente Houten. Op dit lootje staan de aanwijzingen van de persoon waarvoor jij een mooi gedicht, iets lekkers en/of een klein cadeautje (max. € 7,50) gaat maken. Op vrijdag 4 december worden de cadeautjes door allerlei hulpsinten opgehaald en op zaterdagmiddag 5 december op plek van bestemming bezorgd. 

Mee doen?
Je doet mee door uiterlijk 20 november een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, leeftijd, e-mailadres, woonadres, hobby’s, interesses en je favoriete zoetigheid. Naam en emailadres hebben we nodig voor de trekking van de lootjes. Het woonadres gebruiken we voor het halen en brengen van de gedichten en verrassingen. Na aanmelding krijg je een bevestiging en verdere instructies.