vrijdag, 20 november 2020 16:05

De Rotary Santa Run gaat dit jaar door!

De Rotary Santa Run 2020 wordt een bijzondere editie. Op zaterdag 19 december lopen de 500 Santa’s namelijk niet één parcours, maar gaan ze op pad om kerstpakketten te bezorgen door heel Houten!

Als deelnemer van de Santa Run kun je mensen aandragen die een kerstpakket verdienen. Denk bijvoorbeeld aan iemand die wel wat extra gezelschap kan gebruiken, mensen voor wie een extraatje in de feestmaand heel welkom is of die om een andere reden een steuntje in de rug of een leuke verrassing verdienen.

Het is de bedoeling dat jij, verkleed als Santa, het kerstpakket bezorgt bij degene die je voordraagt. Weet je niemand maar wil je wel bezorgen dan is dit ook mogelijk. Weet je iemand maar kun je zelf niet bezorgen kun je dit ook doorgeven. 
Voor jouw deelname vragen wij een symbolische bijdrage van €5,-.

Bij het afhalen van het kerstpakket op zaterdag 19 december krijgen de bezorgers gratis één Santa Claus pak. De kerstpakketten worden vervolgens in het Santa Claus pak bezorgd bij de ontvangers.
Deze kerstpakketten worden gevuld met lokale producten en vouchers van Houtense ondernemers/retailers.

Aan de deelnemers wordt gevraagd om van het bezorgmoment een foto te maken en deze op social media te delen met de #santarunhouten, zodat heel Houten de actie online kan meebeleven.

Loop je mee op zaterdag 19 december? Schrijf je dan in en laat weten bij wie je een prachtig kerstpakket wilt bezorgen. Je kunt jezelf en deze persoon opgeven via de website https://houten.rotarysantarun.nl/